Innostar Zinc 6

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Çinko (Zn): %6

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Tek BBM li Sıvı Gübreler

Innostar Zinc 6
Zengin çinko içeriği ile; bitkilerde kardeşlenme döl tutumunun arttırılması için yegâne elementtir. Ayrıca stres koşullarına karşıda bitki direncinin arttırılmasına yardımcı olurken kaliteyi en üst seviyelere taşıyarak üreticilerimizin yüzünü güldürür.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) 250-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama   0,5-1 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama  
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) 250-300 ml/100 L Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama   0,5-1 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama  
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama  0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama 0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama 0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) 250-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama  0,5-1 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 250-300 ml/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama 0,5-1 L/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama  0,5-1 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 250-300 ml/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama 0,5-1 L/da İlk damlama sulama döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) 250-300 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama  0,5-1 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama 

Benzer Ürünler