Innostar Bor 9

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Bor (B): %9

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Tek BBM li Sıvı Gübreler

Innostar Bor 9
 INNOSTAR BOR 9, bitkinin büyüme ve verimi üzerinde ve besin elementi alımında belirleyici role sahiptir ayrıca içerisinde bulunan suda çözünebilir bor sayesinde bitkilerin hastalıklara karşı direncini arttıran bir ürünümüzdür. En dikkat çekici işlevlerinden birisi de, polen oluşumu /tozlaşma, döllenme ve meyve tutumundaki rolüdür.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) 200-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) 200-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) 200-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama  1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 200-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) 200-300 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama  1-2 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 200-300 ml/da Kardeşlenme döneminde döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama  1-2 L/da Kardeşlenme döneminde döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 200-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama

Benzer Ürünler