GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Bor (B): %9
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) | 200-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) | 200-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) | 200-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) | 200-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) | 200-300 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 200-300 ml/da Kardeşlenme döneminde döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama | 1-2 L/da Kardeşlenme döneminde döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 200-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |