Innostar P 5-25-0

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %5
Amonyum Azotu (NH4-H): %2,5
Nitrat Azotu (NO3-N): %2,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %25

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

NPK Gübre Çözeltileri

Innostar P 5-25-0
Yüksek oranda fosfor içeriği ile bitkinin ihtiyacının hızlı şekilde karşılanmasını sağlayarak; bitki metabolizmasını düzenler. Fosfor bitkinin kılcal kök gelişimini, çiçeklenmeyi ve olgunlaşma hızını artırır. Enerji sağlar. Ürün özel formülasyonu ve azot içeriği ile sinerjik bir etki yaratarak yüksek pH değerlerine sahip topraklarda bile bitki tarafından hızlı asimile edilir.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 300-400 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) 300-400 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama  1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 250 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama  1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 300-400 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama

Benzer Ürünler