GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %5
Amonyum Azotu (NH4-H): %2,5
Nitrat Azotu (NO3-N): %2,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %25
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) | 300-400 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) | 300-400 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) | 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) | 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 250 ml/100 L su Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) | 250 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) | 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 300-400 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama | 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) | 300-400 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama |