GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): % 3
Üre Azotu (NH2-N): % 3
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 15
Suda Çözünür Çinko (Zn): %3
Biüresi Düşüktür.
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) | 250-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) | 250-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) | 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) | 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama | 1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) | 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) | 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama | 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut vb.) | 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama |