Innostar 3-15-0+ME

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): % 3
Üre Azotu (NH2-N): % 3
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 15
Suda Çözünür Çinko (Zn): %3
Biüresi Düşüktür.

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

NPK Gübre Çözeltileri

Innostar 3-15-0+ME
Yüksek oranda fosfor içeriği ile bitkinin enerji ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanmasını sağlayarak, bitki metabolizmasını düzenler. İçerisindeki fosfor bitkinin kılcal kök gelişimi, çiçeklenmeyi ve olgunlaşma hızını arttırarak enerji sağlar. Ayrıca içeriğinde bulunan çinko sayesinde çiçeklenme ve döl tutumunun maksimum olmasını, enzim aktivatörü olarak bitkinin gelişmesini sağlar; üretim ve kaliteyi arttırmaktadır.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) 250-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) 250-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama  1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama 1-2 L/da veya ağaç başına 50-100 ml Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) 250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama  1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut vb.) 250-300 ml/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama 1-2 L/da 4-6 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile bir uygulama

Benzer Ürünler