Innostar 14-30-14+ME

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %14
Üre Azotu (NH2-N): %5
Amonyum Azotu (NH4-N): %9
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %30
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %30
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %14
Suda Çözünür Bor (B): %0,01
Suda Çözünür Demir (Fe): %0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn): %0,01
Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,03

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Damlama Taban Grubu

Innostar 14-30-14+ME
Yüksek oranda azot, fosfor, potasyum içermekte. Ayrıca bitkiler için çok önemli olan iz elementleri de barındırmaktadır. Özellikle çiçeklenme sonrasındaki gelişim döneminde ve hasat boyunca kullanılması tavsiye edilir. İçeriğindeki potasyum ile ürünleriniz daha kaliteli, hastalıklara ve zararlılara karşı dayanıklı olur. Fosfor içeriği sayesinde çiçeklenme ve köklenmede süreklilik sağlanır.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak Vs.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak Vb. ) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut, Ayva Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Narenciye, Muz Ve Zeytin Ağaçları 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 2-4 kg/da petal yaprak dökümünden sonra ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Benzer Ürünler