GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N) :%28
Amonyum Azotu (NH4-N) :%5
Nitrat Azotu (NO3-N) :%5
Üre Azotu (NH2-N) :%18
Suda Çözünür Bakır (Cu) :%0,02
Suda Çözünür Demir (Fe) :%0,03
Suda Çözünür Mangan (Mn) :%0,02
Suda Çözünür Molibden (Mo) :%0,002
Suda Çözünür Çinko (Zn) :%0,02
Biüresi Düşüktür.
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) | 400-500 ml/100 L Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) | 400-500 ml/100 L Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) | 400-500 ml/100 L Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) | 400-500 ml/100 L Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 400-500 ml/100 L Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) | 400-500 ml/100 L Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama | 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) | 400-500 ml/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama | 1-2 L/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 400-500 ml/da Kardeşlenme döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama | ----- |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 400-500 ml/da Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama | ----- |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) | 400-500 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama | 0,5-1 L/da Kapsül oluşumundan itibaren sezon boyunca 2-3 uygulama |