Innostar 18-18-18+ME

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %18
Üre Azotu (NH2-N): %12
Amonyum Azotu (NH4-N): %6
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %18
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): %18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %18
Suda Çözünür Bor (B): %0,01
Suda Çözünür Demir (Fe): %0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn): %0,01
Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,03

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Damlama Taban Grubu

Innostar 18-18-18+ME
Azot, fosfor ve potasyumca zengin, iz elementli besin maddeleri karışımıdır. Kök sistemini güçlendirir. Dal, yaprak ve sürgün gelişimini artırır, bodur gelişimi önler. Bileşiminde bulunan iz elementler (bor, demir, mangan, çinko) ile büyüme ve gelişmeyi destekler. Güçlü ve sağlıklı yeşil aksam meydana getirir. Eş zamanlı ve kuvvetli çiçeklenmeyi teşvik ederek verim artışı sağlar. Sebzeler ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumu, meyve bağlama ve meyve kalitesini (şekerler, proteinler, vitaminler, organik asitler, aroma maddeleri vs.) artırır. Azot, fosfor ve potasyum kökler vasıtasıyla, bitkinin bünyesine nüfus ederek, bitkinin yeşil aksamının sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar. Meyve ağaçlarında ve sebzelerde çiçeklenmeyi, meyve tutumu ve kalitesini arttırır.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak Vs.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak Vb. ) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut, Ayva Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Narenciye, Muz Ve Zeytin Ağaçları 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 2-4 kg/da meyve oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 2-4 kg/da petal yaprak dökümünden sonra ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.) 2-4 kg/da meyve-yumru oluşum ve/veya olgunlaşma döneminden itibaren 2 haftada 1 kez.

Benzer Ürünler