GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Bor (B): %0,5
Suda Çözünür Bakır (Cu): %0,5
Suda Çözünür Demir (Fe): %4
Suda Çözünür Mangan (Mn): %3
Suda Çözünür Çinko (Zn): %5
BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | TOPRAKTAN (Damlama sulama ile) | YAPRAKTAN UYGULAMA |
Sera ve Açık Alan Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 200–250 g |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 200–250 g |
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak vb.) | Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 200–250 g |
Kavun, Karpuz, Kabak | Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 200–250 g |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 250–300 g |
Sert Kabuklu Meyveler (Ceviz, Kestane, Antep Fıstığı, Badem, Fındık) | Çiçeklenme sonrası 2-3 uygulama | 300-500 g/da | 100 Litre Suya 250–300 g |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 300-500 g/da | 150-200 g/dekar |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 300-500 g/da | 150-200 g/dekar |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 300-500 g/da | 150-200 g/dekar |