Innostar Mix

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Bor (B): %0,5
Suda Çözünür Bakır (Cu): %0,5    
Suda Çözünür Demir (Fe): %4
Suda Çözünür Mangan (Mn): %3
Suda Çözünür Çinko (Zn): %5

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Mikro Bitki Besin Mad. Karışımı

Innostar Mix
Bitkilerin; gelişim dönemleri boyunca en çok ihtiyaç duydukları, kaliteli hammaddelerden elde edilmiş temel iz elementleri içeren bir üründür. Dengeli ve sıvı formülü sayesinde, bitki bünyesinde sinerjik etki oluşturduğu için düşük dozlarda verimi ciddi oranlarda arttırır.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ TOPRAKTAN (Damlama sulama ile) YAPRAKTAN UYGULAMA
Sera ve Açık Alan Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar,  Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır 300-500 g/da 100 Litre Suya 200–250 g
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 300-500 g/da 100 Litre Suya 200–250 g
Yumrulu Bitkiler (Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak vb.) Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama 300-500 g/da 100 Litre Suya 200–250 g
Kavun, Karpuz, Kabak Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama 300-500 g/da 100 Litre Suya 200–250 g
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ,  vb.) Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 300-500 g/da 100 Litre Suya 250–300 g
Sert Kabuklu Meyveler (Ceviz, Kestane, Antep Fıstığı, Badem, Fındık) Çiçeklenme sonrası 2-3 uygulama 300-500 g/da 100 Litre Suya 250–300 g
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama 300-500 g/da 150-200 g/dekar
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.) Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama 300-500 g/da 150-200 g/dekar
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama 300-500 g/da 150-200 g/dekar