Innostar Org

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik Madde: % 55
Organik Karbon: % 22
Toplam Azot (N): % 1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): % 6
pH Aralığı: 4 – 6

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Bitkisel Menşeli Gübre

Innostar Org
Özenle seçilmiş, yüksek kaliteli, bitkisel menşeli ham maddelerden oluşan ürünümüz bitki bünyesine alınımı çok kolay olan bir üründür. Topraklarımızda düşük olan organik madde ihtiyacının karşılanmasına yardımca olarak kılcal kök gelişimini teşvik eder ve ayrıca yüksek Katyon Değişim Kapasitesi sayesinde toprakta güç çözünür bileşiklere dönüşen besin elementlerinin bitki tarafından alınabilir hale gelmesini sağlar.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik vb.) 1.uygulama yabancı ot ilaçları ile birlikte kullanılır. 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 100-300 ml/da 1.uygulama kardeşlenme döneminde, 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 1,5-2 lt/da
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 1.uygulama yabancı ot ilaç kullanımı zamanı kullanılır. 2.uygulama bitkinin sapa kalkma döneminde kullanılır. 400 ml/da 1.uygulama yabancı ot ilaç kullanımı zamanı kullanılır. 2.uygulama bitkinin sapa kalkma döneminde kullanılır. 1,5-2 lt/da
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) Kök bölgesine veya tohum yatağına bitkiler 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 100 – 350 ml/da Kök bölgesine veya tohum yatağına bitkiler 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 2-2,5 lt/da
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) Kök bölgesine veya tohum yatağına bitkiler 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 100-300 ml/da Kök bölgesine veya tohum yatağına bitkiler 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 1,5-2 lt/da
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su Kök bölgesine veya tohum yatağına 80-100ml/da

Benzer Ürünler