Innostar Life

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik Madde :%6
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :%2
Alginik Asit :%0,3
Giberallik Asit :15 ppm
Maksimum EC :2,1 dS/m
pH Aralığı: 6-8

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Organik Kaynaklı Ürünler

Innostar Life
İçeriğinde bulunan, özenle seçilmiş, yüksek kalitede ki deniz yosunu özleri, giberellik asit ve üretiminde kullanılan yüksek teknolojisi sayesinde; bitkilerinizin istediğiniz irilik ve kalitede olmasına yardımcı olacak eşsiz bir üründür.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 200-300 mI/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) 200-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları 250-300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Kesme Çiçekçilik 50-100 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 200 - 300 mI/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse 0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 300 mI/da 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Tritikale) 250-300 mI/100 lt su Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 0,5-1 L/da Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile
Yeşil Alanlar (Yonca, Fiğ, Korunga vb.) 200-300 mI/100 lt su 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.) 200-300 mI/100 lt su 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama 0,5-1 L/da 4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama