Innostar Magic 5-10-5+ME

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik madde: % 18
Toplam Azot: % 5
Organik Azot(N): % 1,5
Üre Azotu (NH2-N): % 2
Nitrat Azotu (NO3-N): % 1,5
Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 10
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 10
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O): % 5
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): % 2
Suda Çözünür Bor (B): % 0,1   
Suda Çözünür Mangan (Mn): % 0,5
Suda Çözünür Çinko (Zn): % 2,5
Maksimum Klor: % 2,1
Serbest Aminoasitler: % 8
pH Aralığı: 2 – 4 

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Organomineral Gübre

Innostar Magic 5-10-5+ME
Birden fazla besin kompleksinde meydana gelen alfa aminoasit içeriğine sahip Azot- Fosfor- Potasyum ve Magnezyum içeriğinin yanı sıra şelatlanmış iz elementler ile zenginleştirilmiş eşsiz bir üründür. Ürün Alfa aminoasit içeriğinden dolayı bitkininin metabolizmasını hızlandırarak, eksiksiz bir besin takviyesi sağlamaktadır. Bitkilerin gelişme döneminde oluşabilecek stres koşullarında biostimulant özelliği ile bitkisel savunmayı aktif hale getirir. Koruyucu protein üretimini teşvik edip, gübre etkinliğini ve meyve tutumunu arttırır. Bitkiyi güçlendirirken meyve ve çiçek dökülmesini engeller.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 2 - 3 Litre/da petal yaprak dönemi öncesi
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 200-300 ml/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 1-2 uygulama 1-2 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi 6-8 yapraklı dönem
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 200-350 ml/da kardeşlenme dönemi 1 – 2 lt/da su petal yaprak dönemi öncesi dönemi
Yem Bitkileri 300-400 ml/100 lt su petal yaprak dönemi öncesi 1 – 2 lt/da su petal yaprak dönemi öncesi
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Yonca Vb.) 200-350 ml/100 lt 4-6 yaprak döneminden itibaren 1-2 uygulama 1 – 2 lt/da su petal yaprak dönemi öncesi
Kesme Çiçekçilik  100-200 ml/100 lt su ile petal yaprak dönemi öncesi ve eksik görülürse petal yaprak oluşum dönemi sonrası 0,5-1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi