Innostar Full

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik Madde :%30
Organik Karbon :%16
Toplam Azot (N) :%1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :%3
pH Aralığı :4-6

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Bitkisel Menşeli Gübre

Innostar Full
Özenle seçilmiş, yüksek kaliteli, bitkisel menşeli ham maddelerden oluşan Organik madde içermesi sebebiyle sınıfının en dolu ürünleri arasındadır. Bitkisel menşeli hammadde içeriğinden dolayı, bitki bünyesine alınımı çok hızlıdır. Bitkiler için hazır besin maddesi olan yüksek oranda organik karbon içeriği ile klorofil oluşumunu teşvik ederek, bitkinizin daha yeşil ve her zaman bir adım önde olmasını sağlar.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) 400-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama  1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) 400-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) 400-500 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama   1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama  
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) 400-500 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama   1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama  
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) 300-400 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama  1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 300-400 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) 300-400 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.) 300-400 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama  1-2 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 300-400 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama  1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 300-400 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama  1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama

Benzer Ürünler