GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik Madde :%30
Organik Karbon :%16
Toplam Azot (N) :%1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :%3
pH Aralığı :4-6
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) | 400-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) | 400-500 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) | 400-500 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) | 400-500 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) | 300-400 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 300-400 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Meyve tutum döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) | 300-400 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.) | 300-400 ml/da Kapsül oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da Kapsül oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 300-400 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama | 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 300-400 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama | 1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama |