Innostar Force

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Organik Madde  :%40
Organik Karbon   :%17
Toplam Azot (N)   :%1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :%
pH :4 – 6

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Bitkisel Menşeli Gübre

Innostar Force
Özenle seçilmiş, yüksek kaliteli, bitkisel menşeli ham maddelerden oluşan organik madde içermesi sebebiyle sınıfının en dolu ürünleri arasındadır. Bitkisel menşeli hammadde içeriğinden dolayı, bitki bünyesine alınımı çok hızlıdır. Bitkiler için hazır besin maddesi olan yüksek oranda organik karbon içeriği ile klorofil oluşumunu teşvik ederek, bitkinizin daha yeşil ve her zaman bir adım önde olmasını sağlar.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik vb.) 1.uygulama yabancı ot ilaçları ile birlikte kullanılır, 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 100-300 ml/da 1.uygulama kardeşlenme döneminde, 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 1,5-2 lt/da
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 1.uygulama yabancı ot ilaç kullanımı zamanı kullanılır, 2.uygulama bitkinin sapa kalkma döneminde kullanılır. 400 ml/da ---------------------
Y. Çekirdekli Meyveler(Elma, Armut Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 100 – 350 ml/da Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. 2-2,5 lt/da
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3-4 yapraklı iken uygulanır. 100-300 ml/da Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3-4 yapraklı iken uygulanır. 1,5-2 lt/da
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su Kök bölgesine veya tohum yatağına 80-100ml/da
Süs Bitkileri Fidelerin şaşırtılmasında veya 3- 4 yapraklı iken uygulanır. 300 ml/100 lt su Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır.2 – 2,5 lt/da
Yeşil Alanlar İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklarla karıştırılarak uygulanır. 450 ml/100lt su ----------------------------

Benzer Ürünler