GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Organik Madde :%40
Organik Karbon :%17
Toplam Azot (N) :%1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) :%
pH :4 – 6
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik vb.) | 1.uygulama yabancı ot ilaçları ile birlikte kullanılır, 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 100-300 ml/da | 1.uygulama kardeşlenme döneminde, 2.uygulama sapa kalkma döneminde kullanılır. 1,5-2 lt/da |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) | 1.uygulama yabancı ot ilaç kullanımı zamanı kullanılır, 2.uygulama bitkinin sapa kalkma döneminde kullanılır. 400 ml/da | --------------------- |
Y. Çekirdekli Meyveler(Elma, Armut Vb.) | 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su | 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) | 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su | 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 100-150 ml/ağaç veya 30ml/omca |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama | 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) | 4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 300 – 400 ml/da 3-4 haftada 1 uygulama | 4-6 yapraklı döneminden itibaren 1-2 lt/da 3-4 haftada 1 uygulama |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) | Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3 – 4 yapraklı iken uygulanır. 100 – 350 ml/da | Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. 2-2,5 lt/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) | Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3-4 yapraklı iken uygulanır. 100-300 ml/da | Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır. Fidelerin şaşırtılmasında ya da 3-4 yapraklı iken uygulanır. 1,5-2 lt/da |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) | 1.uygulama yaprak oluşumundan sonra, 2.uygulama meyve tutumundan sonra, 3.uygulama sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra kullanılır. 400-500 ml/ 100 litre su | Kök bölgesine veya tohum yatağına 80-100ml/da |
Süs Bitkileri | Fidelerin şaşırtılmasında veya 3- 4 yapraklı iken uygulanır. 300 ml/100 lt su | Kök bölgesine veya tohum yatağına uygulanır.2 – 2,5 lt/da |
Yeşil Alanlar | İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklarla karıştırılarak uygulanır. 450 ml/100lt su | ---------------------------- |