Innostar A24

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Organik Madde:%30
Organik Karbon:%14
Organik Azot (N):%3
Serbest Aminoasitler:%24
pH:3,6-5,6

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Aminoasit İçeren Gübre

Innostar A24
Ürün kullanıldığında besin maddelerinin bitki içerisindeki her bölgeye iyi bir şekilde taşınmış olduğu aynı zamanda hücre zarı geçirgenliğine karşı da etkili olduğu görülecektir. Yüksek serbest amino asit içeriği sayesinde, protein sentezini arttırarak, bitkilerin sağlıklı bir şekilde gelişimini ve büyümesini hızlandırır. Ayrıca, soğukluk, kuraklık, dolu gibi abiyotik, hastalıklardan kaynaklı biyotik ve zirai ilaç streslerini ortadan kaldırır. Stres direncine etkisi ile bitkinin en kötü şartlar altında bile ayakta kalıp kendini toparlayabilmesine ve üreticilerimizin sorunsuz bir üretim sezonu geçirmelerinde en büyük yardımcıları olacaktır. Bitkilerinizde verim, protein, hektolitre, kuru madde, yağ ve şeker oranlarında artış sağlanacaktır.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 200-300 ml/100 lt su ile Şaşırtma döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/da şaşırtma ile birlikte 15 günde 1 kez
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) 200-300 ml/100 lt su ile Şaşırtma döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/da şaşırtma ile birlikte 15 günde 1 kez
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 200-300 ml/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 200-300 ml/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları 200-300 ml/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 200-300 ml/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez 0,5-1 lt/100 lt su Petal yaprak döneminden itibaren 15 günde 1 kez
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez 0,5-1 lt/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez 0,5-1 lt/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez 0,5-1 lt/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 200-300 ml/da 6-8 yapraklı döneminden itibaren 3-4 haftada bir kez 0,5-1 lt/da ilk sulama ile birlikte 3-4 haftada bir uygulama