Innostar Calcio

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %8
Nitrat Azotu (NO3-N): %8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): % 14

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Tek BBM li Sıvı Gübreler

Innostar Calcio
Zengin kalsiyum içeriği sayesinde bitkilerde su alınımını hızlandırırken çiçek ve dane dökümünü engelleyerek verim ve kaliteyi arttırır. Bitki metabolizmasını hızlandırarak vejetatif gelişmeyi olumlu yönde etkiler. Yeni gelişen hücre dokularının uç noktalarının gelişmesinde, köklerin ve çiçeklerin normal oluşumunda etkilidir. Aynı zamanda içerisindeki kalsiyum hücre duvarını güçlendirerek büyümesine ve uzamasına yardımcı olur. Düzenli olarak kullanıldığında bitkinin hastalıklara, kuraklığa ve strese dayanımını artar.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 100-200 ml/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 250-300 ml/da 6-8 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama 1-2 L/da 6-8 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 0.5-1 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 250-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve 6-8 yapraklı dönemde 0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve 6-8 yapraklı dönemde
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 250-300 ml/da Petal yaprak dönemi sonunda  0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi sonunda
Kesme Çiçekçilik 50-100 ml/100 L su Petal yaprak dönemi, erken dönemde  0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi, erken dönemde

Benzer Ürünler