GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N): %8
Nitrat Azotu (NO3-N): %8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): % 14
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) | 100-200 ml/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) | 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) | 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) | 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) | 100-200 ml/100 L su Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde | 1-2 L/da Petal yaprak dönemi sonunda ve yapraklar döküldüğünde |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) | 250-300 ml/da 6-8 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama | 1-2 L/da 6-8 yapraklı dönemden itibaren 2-3 hafta ara ile 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama | 0.5-1 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 250-300 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve 6-8 yapraklı dönemde | 0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi ve 6-8 yapraklı dönemde |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) | 250-300 ml/da Petal yaprak dönemi sonunda | 0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi sonunda |
Kesme Çiçekçilik | 50-100 ml/100 L su Petal yaprak dönemi, erken dönemde | 0.5-1 L/da Petal yaprak dönemi, erken dönemde |