GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N) :%3
Üre Azotu (NH2-N) :%3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O):%30
Biüresi Düşüktür.
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) | 200-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) | 200-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | 200-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Erken ilkbahardan itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) | 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) | 200-300 ml/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 2-3 uygulama | 2-4 L/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 2-3 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) | 200-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama | 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 200-300 ml/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama | 1-2 L/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) | 200-300 ml/da Kolza döneminden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama | 1-2 L/da Kolza döneminden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama |