Innostar K 3-0-30

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N) :%3
Üre Azotu (NH2-N) :%3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O):%30
Biüresi Düşüktür. 

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

Ürünün Temsilcisi İle İletişime Geç

NPK Gübre Çözeltileri

Innostar K 3-0-30
İçeriğinde bulunan zengin potasyum sayesinde fotosentez sonucu yaprakta üretilen şekerlerin meyve ve yumrulara taşınımını teşvik eder. Bitkiler potasyuma en çok meyve tutumu ve gelişme döneminde ihtiyaç duydukları için ürünümüz bitkinin dikim/ekimden itibaren artan dozlarla sürekli olarak kullanılmalıdır. Düzenli ve yeterli miktarda kullanılırsa kalite, verim ve ürünün pazardaki raf örü artar.

Kullanıcı Tablosu

BİTKİ ADI YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) 200-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) 200-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Şaşırtma döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Narenciye ve Zeytin Ağaçları 200-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Erken ilkbahardan itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) 200-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama 2-4 L/da Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) 200-300 ml/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 2-3 uygulama  2-4 L/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 2-3 uygulama
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) 200-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama 1-2 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) 200-300 ml/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama 1-2 L/da 8-10 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) 200-300 ml/da Kolza döneminden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama 1-2 L/da Kolza döneminden itibaren 2 hafta ara ile 1-2 uygulama

Benzer Ürünler